Om oss

Vi började med professionellt flygfoto från drönare 2006. Då var vi pionjärer, idag är vi ett av mycket få helicamföretag från den tiden som fortfarande är verksamt. Långvarighet och långsiktighet har varit våra ledord, och vi har drivit företaget yrkesmässigt från början, fjärmade från halvhjärtad hobbyism. Idag flygfotograferar och flygfilmar vi både från små, obemannade, och stora ”riktiga”, helikoptrar. Det enda som räknas är kvalitén på bildmaterialet som levereras till kunden – och att det görs i tid. Teknik och metod är oftast ointressant ur ett kundperspektiv – vi löser det helt enkelt.

 

 

Ulf Grünbaum
Helikopterfoto Stockholms VD. Flygfotograf som numera helst hänger ut genom dörren på stora helikoptrar, men även flyger obemannade flygfoto-drönare under högsäsong.

ulf@helikopterfoto.se tel. +46739 84 67 79

 

 

 

 

 

 

Erik Hugoson

Erik jobbar halvtid med flygfoto och är troligen Sveriges mest erfarna drönarfotograf. Han har certifikat för både segel- och skärmflyg och flyger allsköns radiostyrda luftfarkoster med galen precision.

erik@helikopterfoto.se
tel. +4673 322 73 62

 

 

Helikopterfoto har tillstånd från Transportstyrelsen för flygning med UAS, samt självgranskningsrätt utfärdat av Försvarsmakten.