Drönare film dokumentär

Drönarfilm i C MOREs dokumentär

Trots en ryckig karriär inom Flygvapnet hägrar till slut tjänsten som flottiljchef på Såtenäs för divisionschefen Stig Wennerström. Men efter att propellern på hans B17-bombare har lossnat under en övningsflygning och han har försökt lämna planet medan det störtar mot marken utan att meddela telegrafisten i sätet bakom döms han ut som räddhågsen och opålitlig. Wennerström inser att hans karriär inte kommer bjuda på några fler befordringar, trots att han stammar från en känd militärsläkt men anor långt tillbaka. Men med det förtroende och goda anseende familjenamnet bär med sig, kunskaper i ryska och de kontakter med sovjetiska militärer han skaffat sig i jobbet som militärattaché skapar han sig i stället en framtid som Sveriges genom tiderna största spion.

C MORE visar nu en serie i tre delar med den nästan skrämmande bildlike Peder Falk som Stig Wennerström. Dokumentären är gjord av Ellung Media som bl.a. gjorde dokumentären Palme – sista timmarna som visades på 30-årsdagen av mordet på statsministern 2016. Precis som då kommer denna series drönarbilder från oss på Helikopterfoto med Björn Olin som drönarfotograf. Vi tackar för förtroendet att få leverera drönarfoto till ännu en välgjord dokumentär om ett spännande och angeläget ämne.

Drönarfoto för dokumentär om Wennerström

Drönarfotograf Björn Olin har filmat drönarbilderna i dokumentären om storspionen Stig Wennerström.

Posted in Aktuellt, Drönare, Dronarfoto, Flygfoto, Helikopterfilmning, Höghöjdsfoto, Nyheter, Okategoriserade, Video and tagged , , , , , , , , , , .