Om oss & kontakt

info [at] helikopterfoto.se

08-608 22 20

Vi började med professionellt flygfoto från drönare 2006. Då var vi pionjärer, idag är vi ett av mycket få helicamföretag från den tiden som fortfarande är verksamt. Långvarighet och långsiktighet har varit våra ledord, och vi har drivit företaget yrkesmässigt från början. Bland våra kunder finns ledande byggbolag, arkitekter, filmproduktionsbolag och tv-hus. Därför kan vi aldrig kosta på oss att bryta mot luftfartsföreskrifter eller att riskera säkerheten för människor på marken. Både vi och våra kunder är rädda om vårt renommé. I stället har vi uthålligheten och flexibiliteten att vänta in rätt ljus, rätt väder och luckor i flygplatsernas kontrollzoner. Dessutom har vi en drönarflotta stor nog att alltid garantera en proffskamera i luften.

flygfotograf-Erik-Hugoson
Erik Hugoson
Erik är medgrundare i företaget och har ett enormt antal timmar med drönare i luften bakom sig – och säkert tio gånger så många vid mekbordet. Som drönarfotograf flyger han helst stora pjäser med favoritkameran Sony A7.

erik [at] helikopterfoto.se
tel. +4673 322 73 62

henrik-jensen-flygfotograf-drönare
Henrik Jensen
Henrik är vår senast tillkomna drönarfotograf och ett riktigt energitillskott. Han har över 15 års erfarenhet av att filma och producera reklam- och informationsfilm och musikvideor. Henrik driver även uthyrningsföretaget hyrkamera.se som har det mesta du behöver för film-, video- och ljudproduktion.

henrik [at] helikopterfoto.se

Flygfotograf Stockholm Ulf Grünbaum
Ulf Grünbaum
Grundade Helikopterfoto Stockholm 2006. Specialist på att flygfilma och flygfotografera från stora helikoptrar.