Om oss

Vi började med professionellt flygfoto från drönare 2006. Då var vi pionjärer, idag är vi ett av mycket få helicamföretag från den tiden som fortfarande är verksamt. Långvarighet och långsiktighet har varit våra ledord, och vi har drivit företaget yrkesmässigt från början. Bland våra kunder finns ledande byggbolag, arkitekter, filmproduktionsbolag och tv-hus. Därför kan vi aldrig kosta på oss att bryta mot luftfartsföreskrifter eller att riskera säkerheten för människor på marken. Både vi och våra kunder är rädda om vårt renommé. I stället har vi uthålligheten och flexibiliteten att vänta in rätt ljus, rätt väder och luckor i flygplatsernas kontrollzoner. Dessutom har vi en drönarflotta stor nog att alltid garantera en proffskamera i luften.

drönarfotograf-ulf-grünbaum
Ulf Grünbaum
Grundade Helikopterfoto Stockholm 2006. Blandar drönarfoto med att hänga ut genom dörren på stora helikoptrar.

ulf [at] helikopterfoto.se
tel. +46739 84 67 79

flygfotograf-Erik-Hugoson
Erik Hugoson
Erik är medgrundare i företaget och har ett enormt antal timmar med drönare i luften bakom sig – och säkert tio gånger så många vid mekbordet. Som drönarfotograf flyger han helst stora pjäser med favoritkameran Sony A7.

erik [at] helikopterfoto.se
tel. +4673 322 73 62

henrik-jensen-flygfotograf-drönare
Henrik Jensen
Henrik är vår senast tillkomna flygfotograf och ett riktigt energitillskott. På marken jobbar han som DoP och musikvideoregissör och har en karriär som hiphop-artist. I luften är han specialiserad på 360°-video från drönare.

henrik [at] helikopterfoto.se