drönarfoto för Mitsubishireklam

Mitsubishi Eclipse – drönarfilm

Visst råder det någon form av konkurrens mellan drönarfotografer i Sverige. Men hyggliga typer som levererar kvalitet och älskar drönarfoto lika mycket som vi ser vi hellre som kompanjoner att bolla jobb mellan. Där är Whiteout Pictures i Åre ett bra exempel. De har som vi animations- och filmföretaget Filmic Art i Stockholm som återkommande kund. Tillsammans gjorde de i vintras reklamfilmen för Mitsubishi Eclipse med kocken Niklas Ekstedt med den storslagna jämtländska naturen som fond.

Genom skicklig efterbearbetning tog Filmic Art även fram en vår-version av reklamfilmen. Snö maskades bort och färger gjordes varmare och mindre vintriga. Några av klippen behövdes dock bytas ut helt och hållet med bilder filmade en bit söderut där våren kommit längre. Bekvämt då för oss på Helikopterfoto Stockholm att kunna ringa Simon på Whiteout Pictures och få all information serverad för att kunna göra copy-paste på deras tillvägagångssätt båd. Det innefattade drönarfilm från Inspire 2 och Zenmuse X5s och Alexa Mini i en Mövi-upphängning med vår fotograf Henrik Jensen fastspänd på flaket på en pickup.

De vårliga klippen filmades på Bogesundslandet norr om Stockholm och dyker upp vid 7, 12, och 20 sekunder. Sammanfattningsvis tycker vi att det är otroligt kul att dela kund och bildleverans med andra drönarfotografer som vi verkligen respekterar.

drönarfotograf med Alexa Mini i Mövi-stabilisering
Posted in Aktuellt, Dronarfoto, Drönarfoto, Drönarfotograf, Nyheter, Okategoriserade and tagged , , , , , , , , .